2019-03-18

Inbjudan till träff i Alvesta den 30 mars 2019

Nu är det dags för oss som bor i södra och västra Sverige att att träffas igen.

Denna inbjudan kommer att gå ut till alla som finns anmälda som medlemmar i Yngrenätverket i Demensförbundets lista. Om du inte vill vara medlem längre i nätverket så tar jag tacksam emot besked om detta, vi bjuder in många som aldrig hör av sig. Om du känner någon som skulle kunna vara intresserade av att bli medlem så får du också höra av dig. Inbjudan gäller i så fall för make/maka eller sambo under 65 år och som är medlem i Demensförbundet antingen i lokalförening eller direktmedlem i förbundet.

Nu är det dags att träffas igen för oss som bor i södra och västra Sverige, denna gång i Alvesta. Vi har varit tidigt ute med förhandsinbjudan för att alla skulle kunna reservera denna helg och hoppas nu att alla har bokat helgen och har möjlighet att komma. Lokal, lunch, fika mm under dagen betalar Demensförbundet som vanligt. För de som vill sova över så har vi fått ett rumspris 890:-/natt. 2-rätters middag lördag kväll kommer att kosta ca 296:- exklusive dryck. Vi har förhandsbokat ett antal rum, även några för natten fredag-lördag om någon vill komma tidigt. Även bastun med tillhörande samlingsrum är bokad lördag kväll, hoppas att bastun är varm när det är dags.

Vi träffas lördagen 30 mars, kl. 9.30 i hotellets entré (www.radmannen.se). Hotellet ligger intill stationen och mitt i centrum av Alvesta. Parkering skall finnas gott om både inom- och utomhus.

Vi ägnar dagen åt erfarenhetsutbyte då vi vet att det är stort behov att dela med sej av sina bekymmer/ glädje.

Vi bryter kl. 15.00 för att "samla ihop oss", d.v.s. diskutera och skriva ner vad dagen har givit f.v.b. till Demens Forum, bestämma nästa mötes datum samt få in förslag på ev. tema/föreläsare den dagen.

Kostnaden för konferensen inklusive förtäring på dagen står Demensförbundets nätverk för och vi kommer även att ersätta resa tur och retur till Alvesta. Meddela mig om ev övernattning samt om ni vill stanna kvar och äta middag. Även ev. matallergi behöver jag veta
Dessa träffar stöds av Demensförbundet och är tillgängliga för alla som är medlemmar i Demensförbundet i riksorganisationen eller i lokal-föreningarna. Var snälla och kolla upp att medlemsavgiften är betald, annars kan vi inte få bidrag ifrån förbundet för er närvaro på konferensen.

Har Ni något speciellt Ni vill att vi ska ta upp på träffarna så meddela i samband med anmälan. Då jag är i flyttröra i slutet av februari så ber jag att ni gör er anmälan till Chris enligt mailadress chris.olsson@demensforbundet.se eller chris.lennart@horby.nu eller ring henne på 0708-812274

Skall bli trevlig att träffas igen

Christina Hansson
0709-144458

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår